2 minuten leestijd

De manier van lesgeven is de afgelopen jaren flink veranderd. Vroeger ging je op de fiets met jouw rugtas vol zware boeken naar de brugklas. Maar tijden veranderen en er wordt niet meer alleen lesgegeven uit boeken. Middelbare scholen stappen steeds meer over op het gebruik van digitale leermiddelen. Zo staat er, naast de geodriehoek en een rekenmachine, wellicht ook een tablet op de boodschappenlijst voor schoolspullen. Ga jij voor het nieuwste van het nieuwste, of voor een product dat beter dan nieuw is?

Waarom een refurbished iPad?

Refurbished en kinderen = de perfecte match. Kinderen en spullen, iedereen weet hoe dat gaat. De een is wat zuiniger op z’n spullen dan de ander. Het kan natuurlijk gebeuren dat ze hun device per ongeluk laten vallen. Zonde, een kras of deuk op die splinternieuwe en kostbare iPad! En dat terwijl je kind op een refurbished device hetzelfde schoolwerk kan doen, maar dan tegen een fijnere prijs. Heeft een kind het nieuwste van het nieuwste nodig? Wij vinden van niet, daarom is een refurbished device van leapp ideaal #toogoodtobenew.

“Heeft een kind dan het nieuwste van het nieuwste nodig? Wij vinden van niet, daarom is een device van leapp ideaal.”

Technisch gezien is een refurbished device in perfecte staat, het uiterlijk kan lichte gebruikssporen bevatten. Maar hey, daar heb je mooie hoesjes voor. Het hoesje zal de imperfectie bedekken en de iPad ook nog eens goed beschermen. Klinkt goed toch?

Zo goed als nieuw

Waarom refurbished beter dan nieuw is? Refurbished is niet alleen beter voor het milieu, maar ook beter voor jouw portemonnee. Alle gebruikte iPads die bij leapp binnenkomen worden grondig gecontroleerd, schoongemaakt en getest. Waar nodig worden onderdelen vervangen. Zo is de iPad weer zo goed als nieuw.

Garantie

Heb je toch nog twijfels bij refurbished? Bij leapp is dat zeker niet nodig. Met 25 winkels en meer dan 100 Apple specialisten is leapp de grootste refurbisher van Apple producten in Nederland. Daarnaast ontvang je bij iedere aankoop van een refurbished device 2 jaar carry-in garantie op de hardware van het product en 1 jaar beperkte garantie op de accu en adapter.

Gaat jouw kleine binnenkort naar de middelbare school en heeft hij/zij een tablet nodig? Een refurbished device is ideaal voor de middelbare scholier. Met een refurbished iPad ben je niet alleen milieubewust bezig maar het is ook beter voor de portemonnee. Daarnaast ontvang je ook nog eens 2 jaar carry-in garantie en staat de leapp-familie voor je klaar bij brandende vragen.